Contact

Psychologenpraktijk Kansrijk

Gespecialiseerd in kortdurend behandelen en hulp bij allerlei psychische klachten en problemen, als angsten, somberheid en posttraumatische stressklachten. De praktijk biedt hulp bij allerlei psychische klachten en problemen aan jongeren, jongvolwassenen en volwassenenin gemeenten Zutphen en omstreken.

Over de praktijk

Psychologenpraktijk Kansrijk streeft ernaar zo snel mogelijk met je behandeling te starten. 

  • Wat jij belangrijk vindt en wilt bereiken staat centraal. Je praat mee over je behandeling.
  • Met effectieve behandelmethodes leer je met je klachten omgaan. Zo heb je regie, krijg je grip en bereik je meer.
  • Je bespreekt en meet regelmatig je voortgang. Of je op de goede weg zit en je klachten al vermindert zijn.

Aanmelden

Twijfel je nog of Psychologenpratkijk Kansrijk bij je past? Lees dan eerst meer over de werkwijze of kijk welke behandelingen er zijn. Je kunt ook telefonisch contact opnemen voor overleg of informatie.

Aanmelden bij Psychologenpraktijk Kansrijk in Wehl kan telefonisch op telefoonnummer 06-38815054. De praktijk is bereikbaar op maandagochtend tussen 9.00 en 11.00 uur. Dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend tussen 8.30 uur en 9.00 uur. **Bij geen gehoor kun je een bericht achterlaten met naam en telefoonnummer en dan wordt je zo snel mogelijk teruggebeld.

Vrijdag is de praktijk gesloten, maar kun je wel telefonisch een bericht achterlaten. Stuur je liever een bericht via e-mail? Dat kan naar jose@psychologenpraktijkkansrijk.nl of meld je aan via onderstaand contactformulier. Je krijgt dan zo snel mogelijk een antwoord.

Aanmelden

Wil je je aanmelden? Dit kan ook via onderstaand aanmeldformulier. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Heb je vragen of wil je een persoonlijk gesprek?

Laat dan je telefoonnummer achter en je wordt door Psychlogenpraktijk Kansrijk

zo snel mogelijk teruggebeld. Je kunt ook overleggen over een verwijzing door de huisarts

of over het hulpaanbod binnen de praktijk.

Kwaliteit en Keurmerk

Psychologenpraktijk Kansrijk voldoet aan het Keurmerk Basis GGZ 2024. Deze wordt verstrekt door Stichting Kwaliteit in Basis GGZ aan zorgaanbieders van generalistische kortdurende GGZ die een stapje extra doen voor goede zorg. En voldoet o.a. aan cliëntgericht, betrokken en transparant.


Er is bovendien een kwaliteitsstatuut opgesteld. Deze borgt dat de juiste hulp, op de juiste plaats en door de juiste zorgprofessional, binnen een professioneel en kwalitatief verantwoord netwerk, wordt geleverd. Klik hier voor het kwaliteitsstatuut van de praktijk.


Verder werkt de praktijk volgens de geldende kwaliteitsstandaarden binnen de GGZ. En deed de praktijk mee mee aan kwaliteitsrondes op kwaliteitscriteria bij Dekra (ISO- keurmerk voor kleine praktijken) en draagt het Keurmerk 2021. 

Als GZ-psycholoog is José Barendsen lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en daarmee gebonden aan de beroepscode van het NIP. En ook NIP-psycholoog, alsook EMDR Europe Practioner.

Zij is geregistreerd in het wettelijk BIG-register van het ministerie van VWS als Gezondheidszorgpsycholoog. Lees hier meer over de geldende kwaliteitsstandaarden binnen de GGZ.